marți, 8 septembrie 2009

The story ..

Se zicea .. ca intr'o casa darapanata si parasita de vreo 23 de ani unde a locuit familia Peterson acum statea o fata . Se numea Eliza . Cei din jur ii spuneau Fata Fantoma . De ce? . Pentru ca cineva o intreba ceva , iar dupa intr'o secunda disparea .. ca prin minune . Toti ziceau ca e un demon . Dar nu . Ea era o fetita de numai 13 ani care era orfana . Parintii ei au murit intr'un accident de masina , cand ea avea doar 9 ani . De atunci ea locuieste pe unde apuca . Ea se fereste de toti , pentru ca infatisarea ei nu e tocmai placuta . Este murdara , hainele sunt complet sfasiate , bluza era un roz foarte deschis care batea spre alb , acum este aproape maro . Pantalonii ei sunt plini de pete . Parul este nepieptanat si sta in toate partile . Ochii ei mici si albastri sclipesc ca doua cristale . Buzele sunt mici si crapate .
Este atat de micuta si slabuta . Cum de cineva nu a vazut'o ? . Nu au dus'o la un orfelinat . Probabil nici ea nu vrea . Se ascunde .
Se spune ca parintii ei au murit in acel accident care a fost provocat de familia Peterson . Din acea familie faceau parte Batranul Teodosie si Batrana Agripina . Erau doi batranei foarte dusmanosi . Parintii fetei aveau o datorie fata de Petersoni . Ei nu si'au achitat'o si batraneii s'au razbunat . Dar nu s'au gandit ca lasa un copil pe drumuri . Fiindca parintii Elizei locuiau intr'o garsoniera , in care se afla un pat de o persoana pe care dormea mama fetei si Eliza , iar tatal pe un fotoliu . Fata nu avea de unde plati chiria si proprietarii au dat'o afara . De atunci ea tot umbla pe strazi , pana cand a gasit casa Familiei Peterson .
Intr'o zi .. Eliza s'a dus sa'si caute de mancare . Vede o gogoasa aruncata pe jos pe partea cealalta a strazii , se duce alergand spre ea. Nu era trecere de pietoni , dar ea a trecut asa fara sa se uite daca vine vreo masina . Atunci trecea o masina cu viteza . Se aude un zgomot foarte puternic . Era soferul care incerca sa puna frana . A reusit sa opreasca masina care era la distanta la 2-3 cm de fetita . Sotia soferului care se afla in masina coboara in graba si strange fetita in brate .
-Esti bine ? . Ai patit ceva ? .
Eliza.. spune cu jumatate de gura . :
-Nu .. Imi este foame ... Lasa'ma sa plec.
-Asteapta , vin'o cu noi . Vad ca esti infometata . Si esti atat de murdara . Haide cu noi acasa . Poti ramane la noi , suntem singuri .. nu avem copii .
Eliza la cat de tare ii era foame a acceptat . De atunci a ramas impreuna cu acea familie . In sfarsit si'a gasit si ea un loc unde sa stea si o familie care s'o iubeasca . De atunci a mers saptamanal la mormantul parintilor ei sa le multumeasca ca a avut grija de ea de acolo de sus .
[In aceasta poveste am contribuit Eu (Ratza) si Dynamyc].

9 comentarii:

  1. avetzi imaginatie..super tare :X:X hai ca te pwp:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos .
    Ai imaginatiiiieeeeeee .
    Ai putea scrie o carte :> .

    RăspundețiȘtergere
  3. da ce nume i-ai pus si tu x(
    elisa
    :-w
    :*
    draguts post ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi placke foarte mult ...
    Scrii asha dhe faiinnnn...:X:X:X::X:X:X.
    O sa ai succes cand o sa fii mai mare .
    Poti sa incepi prin a iti vinde povestile intre prieteni ...
    :P .
    Astept sa-mi dai nijte commuri . ..
    Pup :*:..

    RăspundețiȘtergere
  5. cul. ai imaginatie. Normall..doar semeni cu mine ;;) :))

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte interesanta,captivanta,frumosa... Story :x:x
    Really I like it :X

    RăspundețiȘtergere